Skilla

mindig más szerepben

Hitelesség, ajánlás, gyorsaság... Facebookon állást?

Ragozni sem kell nagyon, hogy a Facebook tulajdonképpen mára már teljesen „beleitta” magát az életünkbe. Többnyire itt próbálunk meg először információt keresni valamiről, valakiről – legtöbb esetben sikeresen is, hiszen a cégek jól tudják már, hogy ezt a felületet ők sem kerülhetik meg, ha a hosszútávú működés a céljuk.

Mit mutat meg így magáról a cég? Tudnak minket igazán jól ajánlani az ismerőseink? Tényleg gyorsabb így? 

11111.jpg

 

Miért is van ez így tulajdonképpen?

Leginkább azért, mert nem csak híreket olvashatunk ezen a közösségi oldalon, hanem egyben véleményeket, ajánlásokat is. A hangsúly itt most az utóbbin van, ugyanis nem mindegy, hogy kinek / minek a hatására talál meg minket egy reklám vagy hirdetés. Sokkal inkább hajlamosak vagyunk, mi emberek valaki más által javasolt terméket, szolgáltatást választani – ez által nőhette ki magát az influencerkedés. Sikeres employer branding hatására akár cégről is kialakulhat egy bizonyos képünk és szöget üthet a fejben, hogy „én itt akarok dolgozni”.

Azonban számos álláshirdetéssel is találkozhatunk, amivel azért érdemes vigyázni hirdetőként, valamint álláskeresőként egyaránt!


Megannyi kiegészítő lehetőséget olvashatunk manapság ezen a felületen, hogy tulajdonképpen teljesen elvesztette – talán nem is igazán volt -  hitelességét. Ki az, aki egy röpke kiírás alapján választ magának munkahelyet? Ugyan már… Aztán a másik, amibe biztos már Te is belefutottál: MLM cégek csodás ígéretei, szuper pénzkereseti lehetőségei. 

De amivel szintén találkozhatunk még: „grafikust keresek” vagy „javasoljatok marketingest nekem”.

Jó, jó, de milyet? Milyen feladatra? Milyen skillekkel? Mennyi a büdzsé?

Az ilyen jellegű posztokat persze tonna számra kommentelik „jobbnál jobb” ajánlásokkal, amikből győzzük kiválasztani a hiteles információt. Könnyen kiderülhet, hogy nem is jó nekünk az ajánlás, mert a sikeres kiválasztott igazából nem is tudná megoldani a projektünket – így kezdődhet újra a keresés…

Nem is szólva arról, hogy a saját cégimázsunkat rontjuk 1-1 ilyen kiírással.

 

22222.jpg

 

Így a karácsony közeledtével már nem lenne célszerű ezzel húzni az időt és futni a köröket, igaz?


Ezért jó a SKILLA! Konkrét és hiteles – nincs zsákbamacska, ráadásul gyors!

Pontosan megfogalmazott projekteket tölthetsz fel, a hozzá kapcsolódó fő szempontok, készségek szerepeltetésével. Ezáltal biztosítva azt, hogy a megfelelő skillert találod meg a projektedre. A feladatra szánt díjazást is kiírhatod, így olyan fog majd jelentkezni, akinek az megfelel: nem fog többet kérni mindenféle furfangos kifogásokkal – annyi amennyi. Online, gyorsan szűrhető, hogy mely jelentkező szakmai profilja felel meg a projektnek, így könnyű választanod és nem kell órákat töltened a keresgéléssel, majd a kapcsolatfelvétellel.

Tipp, azoknak, aki hasznos ajándékot szeretnének, kezdő vállalkozó ismerőseiknek vagy időhiányban szenvedőknek.

Ajándékozz Skillát az ünnepekre, hiszen ezzel magadnak és cégednek is spórolhatsz! Háromféle csomagból választhatsz a kiszervezendő tevékenységeid számának alapján.


Amennyiben skillerként (álláskeresőként) olvastad végig ezt a cikket, javasoljuk, hogy nézz szét a projektek között és találd meg a megfelelő ajánlatot, licitálj és vágj bele!

A bejegyzés trackback címe:

https://skilla.blog.hu/api/trackback/id/tr3714477444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Skillmix

 

Skilla

Te, hogy állsz a skill mixeddel? Ezen pörög a világ, hogy a jövőben három skillre biztos, hogy szükséged lesz: 1. alkalmazkodás képessége (a változás állandó és egyre gyorsul), 2. rugalmasság (mobilitás, otthonmunka, projekt feladatok...) és 3. technikai tudás. .. és még több százra akár, de nem mindegy, hogy milyen sorrendbe rakod össze. Tudod, ne sokat, hanem okosan! Hamarosan START!

Friss topikok

süti beállítások módosítása