Skilla

mindig más szerepben

Skillek szárnyán varázsolunk

El is érkeztünk az év végi hajrához és vele a párjához, ami nélkül nem létezik évzárás: stressz és kapkodás. Pedig ennek pont fordítva kellene működnie – kirobbanó mosollyal kéne várni és örülni, hogy végre megint lezárhatunk egy kemény, de sikeres évet. Ehelyett azt sem tudjuk már lassan, hogy hova kapjunk és talán már az is kristályosodik előttünk, hogy a két ünnep között (netán alatt) sem engedhetjük el a munka fogalmát.

Mi lenne, ha idén minden más lenne? Mi lenne, ha végre nyugodtan kikapcsolhatnál és valóban a szeretteiddel tölthetnéd a karácsonyt felhőtlenül?

1w.jpg

 

Engedd meg, hogy segítsünk neked ebben, hiszen ezért vagyunk.
Még nem késő, hogy megfogalmazd magadban azokat a teendőket, amiket nem bírsz már besűríteni a fennmaradó pár munkanapodba. Ha sok a feladat, szervezd ki!

Ez nem csak Neked lesz ajándék, hanem annak is, aki szívesen elvégzi, vállalja a megbízásodban a munkát.

A Te részedről: leveszi a terhet a válladról, azaz felszabadulsz a nyomás alól és rá tudsz koncentrálni a saját feladataidra. Lesz időd, így nem kell túlóráznod és sötétben hazamenned minden este. Az ünnepeket stresszmentesen, munkamentesen élvezheted – nem kell aggódnod, hiszen addigra már készen is van minden, ami kell és pontosan akkor, amikorra kéred.

 

A projektre jelentkező részéről miért ajándék a munka?

Nos, azért, mert csillogtathatja a tudását, skilljeit. Lefoglalhatja magát az unalmasabb perceiben, és bizony némi plusz bevételhez is jut a karácsonyi ajándékok megvásárlásához.  

2_2.jpg

 

Ne kínozd saját magad, csatlakozz cégként hozzánk és töltsd fel projektjeid!

Az első projekt feltöltése teljesen ingyenes, így itt eldöntheted térítésmentesen azt, hogy tetszik-e neked ez a kiszervezési forma. Saját magad válaszhatod ki a megfelelő személyt a projektre, számodra fontos szempontok alapján, így megkönnyítve és felgyorsítva a folyamatot.

Megszabhatod a projekt büdzsét, így releváns, általad reálisnak ítélt összeget kap a skiller a munkájáért. Nem, mi ebből nem részesülünk - mi csak közvetítünk - nekünk nem kell jutalékot fizetned mindezért. Használd ki a jövő platformját és ne költs több tízezer forintot arra, hogy felelőst találj a teendőidre.

No, és persze spórold meg magadnak az interjúztatási folyamatot is, mert nem csak hosszadalmas, de igen „energiazabáló” is.

Amennyiben több feladatra keresed a megfelelőt, válassz a céges mini vagy a céges prémium csomagjaink közül és told le magadról, alkalmazottaidról az év végi feszültséget! Olvasd el a SKILLA oldalán a csomagok tudnivalóit, tájékozódj a Gyakran feltett kérdések között és valósítsd meg a tökéletes Karácsonyt! Hidd el, itt csak jól járhatsz - ez mindenkinek igazán jó ajándék lesz!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://skilla.blog.hu/api/trackback/id/tr8614443448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Skillmix

 

Skilla

Te, hogy állsz a skill mixeddel? Ezen pörög a világ, hogy a jövőben három skillre biztos, hogy szükséged lesz: 1. alkalmazkodás képessége (a változás állandó és egyre gyorsul), 2. rugalmasság (mobilitás, otthonmunka, projekt feladatok...) és 3. technikai tudás. .. és még több százra akár, de nem mindegy, hogy milyen sorrendbe rakod össze. Tudod, ne sokat, hanem okosan! Hamarosan START!

Friss topikok

süti beállítások módosítása