Skilla

mindig más szerepben

Kényelem szigete

Vállalkozóként biztos Neked is ismerős a szituáció, amikor nemet kell mondanod egy-egy megrendelésre, mert félsz, hogy nem tudod jól megoldani, mert nincs megfelelő ember vagy kapacitásod rá. Az idő és erőforrás hiánya bizony szinte minden hazai kkv-t érint, a problémát házon belül megoldani pedig nehezebb, mint gondolnánk.

Egy titka van! Ne a régi módszereket alkalmazd, hanem találd meg azt, ami ma működik, amit a fiatalok használnak, amitől rugalmas, élhető és eredményes lesz a munka világa.

 

advice-business-colleagues-1161465.jpg

 

Erre kínál megoldást a Skilla, a nemrég indult egész piacot átfogó platform, melynek segítségével a feladatok kiszervezése egyszerűbb, átláthatóbb és biztonságosabb, mint valaha! 

Válts most a jövő platformjára - bemutatjuk a Skillát

A Skilla egy olyan online találkozási pont, ahol a vállalkozások és a szabadúszók - vagyis skillerek - egymásra találhatnak. Így az adott projektet a skiller szakmailag magas színvonalon végzi el, miközben a vállalkozó egyéb teendőivel foglalkozhat - lényegében win-win helyzet.

Magyarországon leginkább az IT és a könyvelés területén megszokott a feladatok kiszervezése.

De miért kéne megállni itt?

Az outsourcing logikus és szükséges lépés a kkv-k számára, akik nem tudnak vagy nem akarnak alkalmazottakat felvenni minden új projekthez. Logikus, mert külsős segítséget kérni hatékony és költségkímélő opció olyan esetekben, amikor a cégen belül nincs elég kapacitás, vagy épp megfelelő tudás a feladat elvégzéséhez.

Szükséges, mert nélküle számos jól fizető projektről kell lemondania a cég vezetésének. További előnye ráadásul, hogy a legjobb munkaerőt találhatod meg a projektre, aki külső szemmel egészen új, innovatív megközelítéssel tud viszonyulni a feladathoz.

 

Kényelem platform

Egy helyen kezelhetőek a kiszervezett projektek ajánlatai, könnyen összehasonlítóak a jelentkezők és így gyorsan kiválasztható a legjobb. Az energiák átcsoportosításával így időt és pénzt is megspórolhatsz, ráadásul rögtön a további feladatokra koncentrálhatsz, ezáltal fellendítve a vállalkozás dinamikáját.

 

apartment-comfortable-contemporary-269129.jpg

 

A koncepció tehát adott volt a platform kidolgozásakor:

az online világ adta lehetőségeket kihasználva optimalizálni a kiszervezés folyamát. Megvolt a kihívás is, hiszen a cél egy olyan felület létrehozása volt, mely mind a vállalkozások, mind a szabadúszók számára előnyös konstrukciót nyújt.

Így jött létre a Skilla, mely teljesíti a fent említett követelményeket, ugyanis a kiszervezés hagyományos felfogásán túl még egy csavart rejt: a pozíció megnevezése mellett hangsúlyt fektet az adott személy skilljeire is - hiszen nem mindegy, hogy a grafikus, akit keresünk 2D vagy 3D területen dolgozik, tud-e animálni, esetleg kézzel rajzolni, stb.

Ebben van a Skilla különlegessége

Az adatbázis segítségével a tökéletes embert találhatod meg, ráadásul több jelentkező esetén meg is versenyeztetheted őket. A felületen elérheted a jelentkezők portfólióját, és a feladatra jelentkező leírja, hogy mit takar az ajánlata, így biztos lehetsz benne, hogy a legjobb embert kéred fel a munkára, ezzel a lehető legnagyobb mértékben redukálva az esetleges kockázatokat.

 

skilla_mockup1.jpg

A platform mindkét oldal számára megoldást nyújt, vállalkozóként vagyis, skillerként és cégként egyaránt lehetséges a regisztráció.

Skillerként

Profilod kitöltése során megadhatod, hogy milyen skilljeid vannak, milyen területeken vállalnál szívesen munkát, valamint hozzáadhatsz portfóliót, munkatapasztalatokat, egy rövid bemutatkozó leírást és fényképet is. A lényeg, hogy minél több információt adj meg magadról és szimpatikussá tedd a profilod! A rendszer ezután automatikusan jelezni fogja Neked, ha számodra megfelelő projekt került kiírásra és már licitálhatsz is rá.

Cégként

A gyors regisztráció után már ki is írhatod első projekted. Itt kategóriák közül választhatsz, illetve egyéni leírást is megadhatsz, és bejelölheted az elvárt skilleket. Fel tudod tüntetni továbbá a keretösszeget, melyet a projektre szánsz, a határidőt, a helyszínt, valamint csatolmányokat is feltölthetsz - ez lehet például egy vázlat vagy ábra, mely részletesen ábrázolja a projektet. Ezután már nincs más dolgod, mint várni, hogy az ideális jelölt megtaláljon!

 Előzd meg a konkurenciád, és regisztrálj már most a jövő platformjára! Használd a Skillát, és nyiss a digitalizáció határok nélküli világa felé!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://skilla.blog.hu/api/trackback/id/tr814489636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Skillmix

 

Skilla

Te, hogy állsz a skill mixeddel? Ezen pörög a világ, hogy a jövőben három skillre biztos, hogy szükséged lesz: 1. alkalmazkodás képessége (a változás állandó és egyre gyorsul), 2. rugalmasság (mobilitás, otthonmunka, projekt feladatok...) és 3. technikai tudás. .. és még több százra akár, de nem mindegy, hogy milyen sorrendbe rakod össze. Tudod, ne sokat, hanem okosan! Hamarosan START!

Friss topikok

süti beállítások módosítása